Dokumenter i TrinnVis

TrinnVis inneholder en mengde skreddersydde maldokumenter, som du kan utforske her. Som TrinnVis-bruker trenger du ikke å forholde deg til alle sammen, fordi systemet filtrerer og tilpasser dokumentene til din virksomhet.

Prøv TrinnVis gratis

Mål for virksomheten

Forskrift om ledelse og kvalitetsforbedring i helse- og omsorgstjenesten sier at plikten til å planlegge virksomhetens aktiviteter innebærer å ha oversikt over og beskrive virksomhetens mål.

Forskrift om ledelse og kvalitetsforbedring i helse- og omsorgstjenesten

Vår virksomhet skal drives på en måte som sikrer våre listepasienter og øyeblikkelig-hjelp-pasienter et godt allmennlegetilbud. Foruten vanlige timebestillingsbaserte konsultasjoner vil vi tilby akuttmedisinske kontorkonsultasjoner, planlagte sykebesøk til eldre og til pasienter med kroniske sykdommer, samt tverrfaglig samarbeid med andre hjelpeinstanser.

Våre tilbud skal være faglig forsvarlige og sikre omsorgsfull behandling i samhandling med andre instanser i helsetjenesten og lokalsamfunnet. Videre skal virksomheten være en trivelig arbeidsplass med gode møter mellom pasienten og oss som jobber her. Virksomheten skal drives bedriftsøkonomisk forsvarlig.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.