Dokumenter i TrinnVis

TrinnVis inneholder en mengde skreddersydde maldokumenter, som du kan utforske her. Som TrinnVis-bruker trenger du ikke å forholde deg til alle sammen, fordi systemet filtrerer og tilpasser dokumentene til din virksomhet.

Prøv TrinnVis gratis

Allmenn funksjon

De fleste oppgaver i virksomheten bør høre til spesielle funksjoner, som igjen tildeles personer slik at ingen er i tvil om hvem som skal utføre oppgavene. Enkelte oppgaver er allikevel av en art som gjør at de gjelder alle. Slike allmenne oppgaver er samlet i funksjonen Allmenn funksjon. Denne funksjonen er automatisk tatt i bruk for alle som er registrert under Eiere og personale.

Ansvarsbeskrivelse

Alle som arbeider i virksomheten har ansvar for å sette seg inn i og følge de retningslinjene som gjelder for virksomheten generelt, og for ens egne funksjoner spesielt. Alle skal til en hver tid ha oversikt over egne funksjoner og oppgaver, og ved behov be om hjelp til å skaffe seg slik oversikt.
Alle har også ansvar for å ta opp saker som har betydning for virksomheten, også saker som ikke gjelder ens egne funksjoner spesielt.

Oppgaver

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.