Dokumenter i TrinnVis

TrinnVis inneholder en mengde skreddersydde maldokumenter, som du kan utforske her. Som TrinnVis-bruker trenger du ikke å forholde deg til alle sammen, fordi systemet filtrerer og tilpasser dokumentene til din virksomhet.

Prøv TrinnVis gratis

Akuttrom/skifterom

Denne funksjonen omfatter forslag til kliniske oppgaver. Det er selvfølgelig svært viktig at slike oppgaver blir utført og dokumentert på riktig måte. Om akkurat disse oppgavene er viktige å skriftliggjøre, er det opp til deg å vurdere. Hvis du vil kan du opprette flere kliniske oppgaver. Du kan beskrive fremgangsmåten i oppgaven, eller henvise til eksisterende prosedyrer.

Legevakter vil ha behov for å endre denne ansvarsbeskrivelsen, fordi sykepleierne har høy kompetanse, gjør mer selvstendige vurderinger og bruker andre referanser for kliniske oppgaver.

Ansvarsbeskrivelse

Den som arbeider på Akuttrom/skifterom har ansvar for oppdekking og assistanse ved kirurgiske inngrep, samt å utføre enklere kliniske oppgaver som å skifte på sår, fjerne sting etc. Kliniske oppgaver skal utføres etter rekvisisjon av behandlende lege og dokumenteres i journal. Ved usikkerhet om hvordan kliniske oppgaver skal utføres, skal behandlende lege alltid konsulteres. Det gjelder også når pasienter ber om medisinsk veiledning, dersom det ikke er tydelig bestemt av lege at medarbeideren skal kunne gi slik veiledning.

Oppgaver

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.