Nå kan du enkelt å dele innhold i TrinnVis

Den nye Del-knappen finner du oppe til høyre i TrinnVis-vinduet.

Vil du informere om de siste oppdateringene i bemanningskalenderen, den nye rutinen på kontoret eller invitere til fellesmøte? Nå kan du enkelt dele innhold i TrinnVis med dine kolleger og samtidig sende dem korte meldinger.

Del-knapp

På alle sider i TrinnVis finner du nå en Del-knapp. Når du trykker på denne åpner det seg et nytt vindu.  I dette vinduet kan du velge hvilke av kollegaene i Trinnvis du vil dele innholdet på denne siden med, og skrive inn en kort melding til dem hvis du ønsker.

Nå kan du dele innhold og sende meldinger til kolleger direkte i TrinnVis.

Melding via epost

Den eller de du har valgt å dele TrinnVis-innhold med mottar en epost. I denne kan mottakerne lese meldingen som du har skrevet. I tillegg inkluder eposten en link som tar dem direkte til det delte innholdet – enten det er et dokument, en side eller bemanningskalenderen.

Unngå deling av sensitiv informasjon

I TrinnVis er det mulig å begrense hvem som har tilgang til dokumenter og sider med sensitiv informasjon. For å unngå at slik informasjon deles ved en feiltagelse har vi lagt inn to begrensninger i den nye delefunksjonaliteten: Du kan ikke dele informasjon som du ikke har tilgang til. Du kan heller ikke dele informasjon med begrenset tilgang med andre enn de som faktisk har tilgang til denne.

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.