Koronainfo for legekontor | for andre

Bruk smittevernrutinene i TrinnVis

Smittetallene for korona er på vei ned i Norge, og vi har så smått begynt å åpne opp samfunnet igjen. For å fortsette denne gode trenden er det viktigere enn noensinne at alle innen helsevesenet opprettholder et strengt smittevernregime. Bruk smittevernrutinene som ligger klare i TrinnVis til å forenkle og forbedre dette arbeidet.

 

I TrinnVis ligger det 18 ferdiglagde rutiner for smittevern som gjør det enklere for alle å omgås pasienter og kolleger på en trygg og smittevernforsvarlig måte. Disse rutinene er utformet for personell som arbeider innen alle typer helsevirksomheter.

I tillegg har TrinnVis retningslinjer og bransjespesifikke smittevernrutiner for henholdsvis lege-, tannlege-, fysioterapeut- og manuellterapeutpraksiser.

Alle rutinene er oppdatert i forhold til de seneste smittevernanbefalingene fra Folkehelseinstituttet.

Logg inn i TrinnVis

 


Tips:
Er du usikker på om alle kolleger eller ansatte har lest rutinene og retningslinjene i TrinnVis vedrørende smittevern?
Bruk Del-knappen i TrinnVis til å sende en melding med direktelenke til smitteverninnhold som du ønsker å gjøre andre oppmerksomme på. Meldingen går via epost, og innholdet du deler kan åpnes og leses på datamaskin, nettbrett og smarttelefon.

 

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.