Få enda bedre utbytte av TrinnVis

Ønsker du eller kolleger råd om hvordan din helsevirksomhet får enda bedre utbytte av å bruke TrinnVis? Vi tilbyr virksomheter som allerede er i gang med TrinnVis kurs via internett hvor en eller flere ansatte kan delta. 

Med nyttige verktøy og ferdiglagde rutiner og retningslinjer vil TrinnVis forenkle det lovpålagte kvalitetsarbeidet og effektivisere driften av helsevirksomheten din. Vår kursansvarlige vil i løpet av et kurs gi en eller flere ansatte i virksomheten en grundig innføring i TrinnVis, og gi råd om hvordan dere får best nytte av systemet. Vårt minikurs og vårt kurs innen drift og kvalitet gjennomføres med en enkelt virksomhet av gangen, så det er gode muligheter for deltakerne å stille spørsmål underveis og tilpasse kursinnholdet til akkurat deres behov.

Dette kurset passer for dere som allerede har TrinnVis-konto og noe erfaring med bruk av systemet.

Kurset gjennomføres via internett

Kurset gjennomføres via internett og med møtetjenesten Whereby. Denne  logger du deg på via nettleseren på datamaskinen din. Hvis flere ansatte ønsker å delta kan dere selv bestemme om dere vil sitte foran hver deres datamaskin eller samlet i gruppe.
Det er ikke nødvendig å laste ned eget program for å bruke Whereby, men vi anbefaler at en av disse nettleserne brukes: Microsoft Edge, Chrome, Opera eller Safari. Internet Explorer anbefales ikke.
Datamaskinen som du og eventuelle kolleger bruker under kurset må ha mikrofon og videokamera.

Velg mellom disse kursene:

Minikurs oppstart- varighet 45 min/ pris 1100.- (inkl. mva)

Minikurs: en effektiv og hurtig oppstart i eget kvalitetsarbeid. Vi starter kurset der du har kommet.

Drift og kvalitet med TrinnVis – varighet 90 min / pris 1900.- (inkl. mva)

Bestill kurs for din helsevirksomhet her

Etter bestilling tar vi kontakt og avtaler kurstype og tidspunkt for gjennomføring. Hvis det er spesielle områder/tema i TrinnVis som dere ønsker gjennomgang i kan dette avtales på forhånd.