Organisering

Internkontrollforskriften stiller krav til dokumentasjon av hvordan virksomheten er organisert. Det skal klart fremgå hvordan ansvar, oppgaver og myndighet er fordelt.

TrinnVis kommer med et fiks ferdig oppsett for organisering som enkelt kan tilpasses lokale behov. Oppgaver er samlet i funksjoner (f.eks. Daglig leder, Dataansvarlig osv.), og disse funksjonene fordeler du på personalet. På denne måten er det enkelt å dokumentere hvem som har ansvar for hva. Det er også enkelt å flytte oppgaver fra én funksjon til en annen, eller flytte en funksjon fra én person til en annen, f.eks. når noen er i permisjon. I de fleste virksomheter vil hver person ha flere funksjoner, og jobber du alene, faller alle funksjonene på deg.

Prosedyre er et ord som mange forbinder med kvalitetssystemer. I TrinnVis er en prosedyre ganske enkelt en nøyaktig beskrivelse av hvordan en oppgave skal utføres. Noen oppgaver trenger en prosedyre, andre ikke.

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.